Beste park in de omgeving Limburg

Een aantal vakantieparken in Limburg moeten toestaan dat de Leistert al meerdere keren is uitgeroepen tot het beste vakantiepark in de regio. Dit hebben zij te danken aan de hoeveel mogelijkheden tot overnachten, in combinatie met de enorme hoeveel faciliteiten die het park heeft. Of je nu echt wilt kamperen, of een verblijf inĀ  een super de luxe bungalow op het park aan jou de keus. Vakantie vieren doe je op de Leistert altijd, ook voor kinderen is er heel veel te doen op het park.

Mooie omgeving

Ook met de caravan ben je welkom

Het verschil met andere vakantieparken in Limburg en de Leistert zijn de vele mogelijkheden. Kom je met je eigen kampeermiddel, of wil je een bungalow huren het kan allemaal. Huur een sfeervolle cabin, een safaritent of een lodge, ben je liefhebber van luxe kies je voor een bungalow met eigen whirlpool. Veel gratis activiteiten zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich geen moment vervelen op het park. Weer of geen weer, op de Leistert is er altijd iets te doen voor de kinderen.

Hele gezin

Ultiem zwemplezier binnen en buiten

Van de vakantieparken in Limburg heeft de Leistert ook uitstekende faciliteiten op zwemgebied. Bij slecht weer kun je binnen zwemmen en even weg zijn in een warm land, want dat idee geeft het subtropisch zwemparadijs met diverse bubbelbaden, glijbanen en een heuse stroomversnelling die voor kinderen ook geschikt is. Durf jij met je kinderen van de familieglijbaan? Kinderen hebben de tijd van hun leven, de ouders kunnen op het zwembadterras genieten van een lekker drankje.