Code 95 halen bij een betrouwbare verkeersschool

Code 95 halen? Verkeersschool Wesseldijk staat voor je klaar! Sinds kort is het verplicht voor beroepschauffeurs om minimaal eens in de 5 jaar nascholing te volgen. Dit dient te gebeuren bij een door het CBR goedgekeurde instantie. Al vele jaren lang is Wesseldijk een betrouwbare verkeersschool. Iedereen kan hier terecht voor rijles en extra les om betere rijvaardigheden aan te leren. Maak gebruik van deze professionals om deze verplichte nascholing te halen. Wie dit succesvol heeft afgerond, kan weer 5 jaar vooruit op de weg als beroepschauffeur.

code 95 halen

Verbeter je skills

Code 95 helpt erg goed bij het aanleren van betere rijvaardigheden. Wie deze nascholing volgt vergroot zijn of haar kennis en vaardigheden op de weg. Iedereen doet er goed aan om scherp te blijven op de weg. Het is belangrijk om tegenwoordig goed in te kunnen spelen op alledaagse problemen. Ongelukken zitten hem vaak in een klein hoekje. Wie scherp blijft en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen verkleint de kans hierop. Het volgen van deze nascholing brengt zeker zo zijn voordelen met zich mee. Dit maakt iedere beroepschauffeur weer net een klein beetje beter…

code 95 halen

Zorgeloos de weg op

Veel commotie is er geweest over deze wet. Code 95 bestaat pas sinds 2020. Lang niet iedere beroepschauffeur is hier even blij mee. Het volgen van deze nascholing is zeker geen vervelende verplichting. Iedere beroepschauffeur heeft er baat bij. Het zorgt er voor dat er weer minder ongelukken gebeuren op de weg. Gelukkig gaat het hier maar om minimaal 35 uur per 5 jaar. Dit schiet dus in het niets bij alle rij uren die er gemaakt worden als beroepschauffeur. Maak ook gebruik van een professionele nascholing. Verkeersschool Wesseldijk staat klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!