E-sigaret smaakjes: er gaat een wereld voor je open

Ga je overstappen op een elektronische sigaret? Goed idee! De e-sigaretten zijn weliswaar niet vrij van gevaren maar ze helpen je wel om te stoppen met roken en bevatten minder schadelijke stoffen dan normale sigaretten. Je hebt echter wel een boel E-sigaret smaakjes om uit te kiezen.

Vapen

Doe maar normaal

Ben jij ook zo iemand die vaak zegt ‘’doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg?’’ Gelukkig is er voor jou ook gewoon een vloeistof te koop. Namelijk de standaard smaak van sigaretten met eventueel nicotine erin. Dit lijkt het meeste op de traditionele sigaret qua smaak.

Geen nicotine meer

Wil je echter van het roken af? Dan is het slim om ook langzaam de nicotine af te bouwen. Dat doe je door een vloeistof te kiezen zonder nicotine of met heel weinig nicotine erin als je eerst af wil bouwen. Geen zorgen: ook vloeistoffen zonder nicotine kunnen de normale smaak van sigaretten bevatten.

Verschillende smaken

Aparte smaken

Er zijn echter mensen die het wel leuk vinden om af en toe eens iets anders te proberen. Voor die mensen zijn er de vloeistoffen met een smaakje. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een vloeistof gemaakt met die smaak. Van chocolade tot vanille en van suikerspin tot stoofpeertjes. Probeer er eens een paar uit en ontdek welke bij je past. Vind je het allemaal niets? Dan kun je ook nog je eigen vloeistof maken! Dat is best makkelijk te doen.