Ideale keuken voor veel ruimtes

Hoe vaak ben je niet in de garage of de schuur lekker aan het klussen en heb je water nodig, of je moet je handen wassen omdat deze vies geworden zijn. Helaas is er geen ruimte voor een grote keuken, maar door de kleine keuken van Perfecthomeshop te plaatsen ben je van dit probleem af. Een kleine keuken die toch compleet is, ideaal om je handen te wassen en een maaltijd te bereiden. Want met deze keuken is dit ook eenvoudig en snel gedaan.

kleine keuken van Perfecthomeshop

Ook voor een kleine woonruimte

Wanneer je een kleine kamer hebt en toch een complete keuken wilt, dan is de kleine keuken van Perfecthomeshop de enige juiste keuze. Een aanrechtblad en gootsteen zit namelijk bij deze complete keuken, wil je meer apparatuur dan voeg je dit eenvoudig toe want daar is rekening mee gehouden. De kabels kun je aan de achterkant door de opening heen doen, dit bespaart je hak en breekwerk om de kabels weg te werken in de muur. Verschillende kleuren en stijlen passen in ieder interieur.

kleine keuken van Perfecthomeshop

Voldoende opbergruimte

Een keuken zonder kastjes om je spulletjes en borden op te ruimen kan natuurlijk niet, ook bij de kleine keuken van Perfecthomeshop heb je voldoende kastjes voor borden en andere keukengerei. Hoe weinig ruimte je ook hebt, er zijn al keukens in het assortiment met twee kastjes. Heb je wat meer ruimte dan kun je ook een keuken nemen met drie bovenkastjes. Het enige wat je hoeft te doen is een kraan te kopen, en je hebt een complete keuken om van te genieten waar dan ook.