jacob cohen

Er zijn veel italiaanse merken op de mode markt. Niet alle merken zijn altijd even goed. Jacob cohen is een merk dat een zeer toonaangevende reputatie heeft en dat de beste kwaliteit van kleding levert. Het merk scoort dan ook erg hoog om comfortabele kleding te maken, die daarnaast ook nog eens de hoogste kwaliteit heeft. Daarnaast heeft het merk ook elegantie erg hoog in het vandaal staan. DE visie van het merk is om een product te creƫren wat zowel in een formele als in een informele setting goed is te dragen. Zo vinden zij dat mannen ook een skinny jeans moeten kunnen dragen in combinatie met een mooie blazer.

Top kwaliteit

De broeken van het merk onderscheiden zich doordat ze een zeer goede draagbaarheid hebben en daarnaast ook zijn voorzien van het beste kleermakerswerk. Zo wordt er gebruik gemaakt van de aller fijnste stoffen en worden de details altijd zo mooi mogelijk verfraaid bij de broeken van jacob cohen. Het het merk heeft zowel zijn heden als toekomst , en diverse tradities, samengevoegd om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Elk proces tijdens het maken zal gedaan worden door de laatste technologie en de laatste handgemaakte elementen.

Handgemaakt

Het merk vindt het heel erg belangrijk dat producten duurzaam en milieu vriendelijk worden gemaakt. Daarom worden alle jeans van het merk altijd handgemaakt in kurabo. Dit is een hoge kwaliteit van denim die origineel uit japan komt. In combinatie met een geheim proces van griekse puimsteem is het mogelijk een jeans te maken die uniek is in zijn uitstraling, en waar je ook een lange tijd mee kunt doen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie jc bobby comfort semi classic chino, of ga je toch liever voor een slim fit jeans? Er is een zeer groot aanbod aan verschillende maten, fits, en afmetingen. Zo heeft het merk een groot aanbod aan slim fit jeans, maar ook kun je veel verschillende skinny fit jeans vinden.