Krachttraining voor vrouwen

In tegenstelling tot mannen, zijn vrouwen in kleinere aantallen te vinden bij de dumbbels of apparatuur voor krachttraining. Dit komt omdat veel vrouwen bang zijn dat ze hierdoor te gespierd worden en hun vrouwelijke figuur zullen verliezen. Echter is dit alleen mogelijk wanneer hier de volledige focus op wordt gelegd. Dan kun je inderdaad een gespierde rug, brede schouders en armen krijgen. Krachttraining voor vrouwen zorgt er juist voor dat je je mooie figuur krijgt en behoudt.

Vet verbranden

Het doel van krachttraining voor vrouwen

Voor de meeste vrouwen is het doel een mooi lichaam en zichzelf daar prettig in voelen. Alleen ligt de focus daarvoor veel op cardio om vet te verbranden. Alleen zijn er betere manieren op dit doel te bereiken. Het is niet zo dat cardio slecht is, maar een effectieve methode is krachttraining. Met krachttraining voor vrouwen prikkel je de spieren meer. Dit zorgt niet alleen voor een mooie en vollere vorm, maar ook voor een hogere verbruik van je energie. Het resultaat? Een strakkere buik, mooi gevormde benen en armen.

Fit worden

Groepslessen

Daarnaast is het ook een leuk idee om te kijken naar de verschillende groepslessen van FreeWerkt. Wanneer je mooie, stevige billen wilt dan is de BillenWorkOut iets voor jou. Met de training van 45 minuten wordt de focus gelegd op elke spier die je billen de juiste vorm geeft. Hierbij worden de benen natuurlijk niet vergeten, want bij strakke billen horen sterke benen onder. Wil je weten of dit iets voor jou is? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.