Mogelijkheden bij een zeecontainer

Heb je regelmatig een container nodig voor de opslag van goederen, of vervoer je deze naar het buitenland over zee? Dan is het aantrekkelijk om te kijken om er een zelf te kopen. De aanschaf van een container is geen hele grote uitgave, maar je hebt wel altijd de mogelijkheid om iets te versturen waar dan ook naartoe. Ook als tijdelijke opslag is een container een prima hulpmiddel, heb je interesse in de aankoop van een container dan kun je terecht bij Container te koop bij Gebr. Vermeer Transport, voor containers van 10, 20 of 40 voet groot.

Voor tijdelijke opslag

Wanneer je vaak spullen op moet slaan, en er regelmatig een ruimte voor moet huren is de aankoop van een container voordeliger. Voordeel hiervan is ook dat je de container neer kunt zetten waar je wilt. Heb je hem dichtbij je werkzaamheden nodig dan is dit goed mogelijk. Je goederen zijn altijd beschermd in wind en weer, bij Container te koop bij Gebr. Vermeer Transport heb je de keuze uit een aantal containers in verschillende formaten. Een eigen container kun je ook in de kleuren van bijvoorbeeld je bedrijf schilderen, deze is dan direct herkenbaar.

Container te koop bij Gebr. Vermeer Transport

Op zijn plaats zetten van de container

Heb je Container te koop bij Gebr. Vermeer Transport een geschikt model en formaat container gezien dan hoef je geen zorgen te hebben of deze wel goed op zijn plaats komt. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van containers, speciale diepladers zorgen ervoor dat zonder kraan de container op de gewenste plaats naast de auto neergezet kan worden. Dit bespaart ook onnodige kosten voor het huren van een kraan.

Container te koop bij Gebr. Vermeer Transport