Opleiding boekhouden

De meeste medewerkers in een bedrijf hebben weleens te maken met de boekhouding en door hen de opleiding boekhouden te laten volgen kun je de kwaliteit van de boekhouding een flinke┬á boost geven. Want als alle medewerkers weten wat het belang is van een goede boekhouding, zullen zij bereid zijn daar voldoende aandacht aan te besteden. De opleiding boekhouden van Fabius Opleidingen is een ideale cursus voor beginners. Deze cursus Basiskennis Boekhouden maakt in 10 lessen duidelijk waarom de boekhouding moet kloppen. Deze opleiding boekhouden is ook geschikt als ori├źntatie voor mensen die op een afdeling boekhouden willen werken.

Kennismaken met basisbeginselen

In de opleiding boekhouden komen alle begrippen die op de administratie worden gebruikt in de boekhouding aan de orde. Je leert wat een balans is, hoe grootboekrekeningen in elkaar zitten, wat het verschil is tussen eigen en vreemd vermogen, en waarom het essentieel is om dagboeken en journaals bij te houden. Ook leer je iets over de juridische vorm van een bedrijf, duurzame productiemiddelen en de Belastingdienst. De opleiding boekhouden is een algemene cursus, waarin je kennis maakt met alle aspecten van het boekhouden. Deze opleiding is tevens het startpunt voor een vervolgopleiding boekhouden.

Opleiding boekhouden in heel Nederland

De opleiding boekhouden wordt aangeboden op meer dan 50 leslocaties in heel Nederland. Je hoeft dus niet ver te reizen om de opleiding te kunnen volgen. De opleiding wordt gegeven in ochtenden en avonden, zodat je deze cursus naast een baan kunt volgen. In slechts drie maanden kun je de opleiding comfortabel afronden. De trainers bereiden je goed voor op het examen en je krijgt dan een erkend diploma op MBO niveau 3. Om deze opleiding te kunnen volgen is geen vooropleiding nodig. Het is wel noodzakelijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord als geschrift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *